scoalagimnaziala8resita@gmail.com

scoalagimnaziala8resita@gmail.com

luni, 7 aprilie 2014

De ieri , 7 aprilie 2014 , elevii au inceput "Scoala altfel", iar apoi intra in vacanta de primavara

Elevii intra, luni, in saptamana "Scoala altfel", dedicata activitatilor extracurriculare si extrascolare, urmata de vacanta de primavara, care se va incheia in 22 aprilie, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educatiei, noteaza Mediafax.

Saptamana "Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!", programata anul acesta in intervalul 7 - 11 aprilie, lasa cadrelor didactice libertatea de a alege activitatile in care sa fie implicati copiii, in afara celor cotidiene de la scoala.

Elevii au astfel ocazia atat sa se recreeze (la teatru, film, muzee, evenimente sportive etc.), cat si sa afle lucruri noi prin vizite la sedii de institutii publice ai caror angajati le prezinta, cu acest prilej, "secretele" meseriei lor.

Printre institutiile care au constant vizitatori din randul elevilor, in saptamana "Scoala altfel", se numara Ambulanta, Politia, Jandarmeria, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, ministere si unele din subordinea primariilor.

Dupa "Scoala altfel", elevii intra in vacanta de primavara, programata in intervalul 12 - 22 aprilie, adica inclusiv perioada Pastelui.

Semestrul al doilea de scoala se va relua in 23 aprilie, iar anul scolar se va incheia in 20 iunie, o zi mai tarziu elevii intrand in vacanta de vara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu