scoalagimnaziala8resita@gmail.com

scoalagimnaziala8resita@gmail.com

miercuri, 29 aprilie 2015

,,CUPA PRIMAVERII'' LA SCOALA 8, RESITA

Marii campioni de mâine sunt căutaţi în curtea şcolii. „Cupa Primăverii”, la Şcoala Gimnazială nr. 8, Reşiţa26 aprilie 2015 
La Şcoala Gimnazială nr. 8, din Reşiţa, s-a desfăşurat, la sfârşitul acestei săptămâni, „Cupa Primăverii” la fotbal, pentru copii cu vârste cuprinse între 7 şi 8 ani. Competiţia a fost sprijinită de Şcoala de Fotbal Lucian Dobre – Dorinel Munteanu. Principalul organizator a fost Asociaţia Părinţilor de la Şcoala Gimnazială nr. 8, al cărei preşedinte este Sorin Orbulescu.
În deschiderea evenimentului, pe terenul sintetic, amenajat din donaţia fotbalistului Cristian Chivu, a vorbit Eva Manu - directorul şcolii, Viorel Lolea - preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, Cătălin Hogea - directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Sorin Orbulescu – preşedintele Asociaţiei părinţilor de la Şcoala Gimnazială nr. 8, alţi invitaţi.Directorul şcolii organizatoare, Eva Manu, a spus în faţa asistenţei: „Bun venit la şcoala noastră. Se vede clar că încercăm să promovăm sportul, mai bine spus mişcarea, pentru a dezvolta copiii armonios, atât intelectual, cât şi fizic. Să încercăm să-i determinăm pe copii să se joace mai puţin la calculator, să lase un pic telefoanele mobile şi să facem împreună mişcare. Baza noastră materială este destul de bună pentru a face mişcare, cu domnul profesor Stan şi cu domnul profesor Schvaner şi, în special, cu Asociaţia Părinţilor, cu domnul Orbulescu şi cu toţi membrii asociaţiei, care au organizat, practic, acest eveniment ce se va desfăşura pe terenul nostru. Le mulţumesc lor, precum şi sponsorilor. După cum observaţi, parteneriatul şcoală, familie, comunitatea locală, funcţionează. Avem aliniate cele trei echipe de fotbal şi aşteptăm, cu nerăbdare să aflăm învingătorii. Le urăm copiilor mult succes!”După discursurile de încurajare şi de felicitare a început competiţia, la care au participat trei echipe de copii. După terminarea jocurilor, în stil campionat, clasamentul a fost următorul:
1. Selecţionata Şcolii Gimnaziale nr. 8
2. A.S. Mundo Micii Campioni
3. Semenic-Văliug
S-au acordat cupe şi diplome pentru cei mai buni jucători pe diferite compartimente:
Cel mai bun portar: Eduard Kery
Cel mai bun fundaş: Darian Vîjîianu
Cel mai bun mijlocaş: Cristian Ionescu
Cel mai bun atacant: Ianis Bodnariuc
„Asociaţia Părinţilor de la Şcoala Gimnazială nr. 8, împreună cu Asociaţia Sportivă AS Mundo, şcoală privată de fotbal ce aparţine domnului Lucian Dobre şi Dorinel Munteanu, am hotărât să realizăm un proiect de atragere a copiilor să facă sport. Mai ales ne interesăm de segmentul , clasa zero, clasa a IV-a. Pentru că, vedeţi, au început să apară tot felul de probleme în ceea ce priveşte sănătatea copiilor şi, atunci, am zis, hide să promovăm o stfel de acţiune la nivel de municipiu. Şi începem cu Generală 8, după care vom merge la celelalte şcoli din oraş. Poate avem şi norocul să găsim acel grăunte de talent, unul sau mai multe, care să devină fotbalişti de marcă, aşa cum au fost domnul Dobre, domnul Dorinel Munteanu. Dar, căutăm şi viitori karatişti, hanbalişti, voleibalişti sau baschetbalişti. Nu contează, important este să aducem copiii pe terenurile de sport”, a declarat, Preşedintele Asociaţiei Părinţilor de la Şcoala Gimnazială nr. 8, Sorin Orbulescu.


SURSA: ARGUMENT-ZIAR ONLINE DE C-S 
DE:  MATEI MIRCIOANE


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu