scoalagimnaziala8resita@gmail.com

scoalagimnaziala8resita@gmail.com

duminică, 19 aprilie 2015

AMINTIRI DE LA ACTIVITATILE NOASTRE: ,, SA NU NE UITAM CAMPIONII"





        Elevii de la Școala Gimnazială Nr. 8 din municipiu l-au avut marți în mijlocul lor, într-o întâlnire de suflet, pe marele campion mondial la box, reșițeanul Francisc Vaștag. Acțiunea, coordonată de inimosul profesor Ioan Stan, a purtat denumirea simbolică „Să nu ne uităm campionii“ și a făcut parte din suita de manifestări prilejuite de „Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!“ O întâlnire de care cu siguranță elevii de la Școala 8 își vor aminti peste ani, pentru că alături de ei a venit omul care a scris istorie în boxul românesc, actualul vicepreședinte al federației de specialitate, Francisc Vaștag, el însuși fost elev al instituției de învățământ care a găzduit manifestarea.
Peste 70 de copii din ciclul gimnazial s-au întâlnit cu triplul campion al lumii Francisc Vaştag, o legendă vie, şi încă foarte activă, a boxului românesc. Campionul mondial de la Moscova, Tampere şi Berlin a fost primit cu aplauze în sala de sport a Școlii nr. 8, acolo unde a vorbit copiilor, a răspuns la întrebările curioşilor şi a dat autografe celor mai tineri fani, în cadrul unui eveniment gândit în primul rând ca o pledoarie pentru sport.
Evenimentul s-a bucurat de susţinerea necondiţionată atât din partea conducerii şcolii, cât şi a Inspectoratului Şcolar, reprezentat de inspectorul de specialitate, prof. Ionel Moatăr. Campionul Francisc Vaştag le-a cerut elevilor să stea mai putin în lumea virtuală a Internetului, să fie mai prezenţi în lumea reală şi să vină mai des pe terenurile de sport. Cel care a devenit un simbol al boxului românesc a promis că va veni în mijlocul elevilor ori de câte ori va fi chemat, şi şi-a exprimat speranţa că îi va reîntâlni pe mulţi dintre ei la viitoarele competiţii sportive.

SURSA CAON -Scris de Marian Cărăvan




































VIDEO:
http://www.btv.ro/index.php?option=com_seyret&Itemid=1&task=videodirectlink&id=10610

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu