scoalagimnaziala8resita@gmail.com

scoalagimnaziala8resita@gmail.com

marți, 14 iulie 2015

Echipajul Şcolii Gimnaziale Nr. 8 din Reşiţa, indrumaţi de profesoarele MIRELA RADOI si MARIA FOIAGU si format din elevii MARA MOLDVAI, SERENA STANCIU, GABRIEL NEGOIŢESCU și DANIEL JURMA, a obţinut locul I pe ţară la acţiunea organizaţiei Salvaţi Copiii România, în staţiunea Bușteni.



Evenimentul a reunit  copii cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani, câştigători ai concursului privind drepturile copilului, desfăşurat în Bucureşti şi filialele Salvați Copiii din țară.
La concurs s-au inscris 250 de proiecte din 21 de judete.
 Programul întâlnirii a inclus ateliere de lucru ce au urmărit informarea şi dezbaterea de către copii a dreptului la educație de calitate, precum şi desfăşurarea fazei naţionale  a concursului „Drepturile Copilului”. Concursul din acest an, „Toți copiii au dreptul la educație de calitate!”, a avut ca scop principal conștientizarea de către copii, tineri și adulți a importanței respectării dreptului universal la educație de calitate și a mandatării copiilor în a atrage atenția autorităților despre cât este de important ca acest principiu să devină, pe agenda lor, o prioritate.
Organizaţia Salvaţi Copiii Caraş –Severin a fost reprezentată de echipajul Şcolii Gimnaziale Nr. 8 din Reşiţa, format din elevii MARA MOLDVAI, SERENA STANCIU, GABRIEL NEGOIŢESCU și DANIEL JURMA însoţiţi de prof. MIRELA RADOI, echipaj care s-a clasat pe primul loc la faza judeţeană a acestui concurs. Îndrumaţi de profesoarele MARIA FOIAGU si MIRELA RADOI, cadre didactice voluntare ale Organizaţiei, echipajul judeţului nostru a obţinut locul I  pe ţară, cu proiectul „Orfani cu părinți”.
sursa: Express de Banat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu