scoalagimnaziala8resita@gmail.com

scoalagimnaziala8resita@gmail.com

vineri, 28 noiembrie 2014

,, Picaturi de dragoste de ziua ta, tara mea”.




Conducerea Scolii Gimnaziale Nr. 8, Resita,  împreună cu cadrele didactice  
s-au implicat  în organizarea unui eveniment dedicat zilei de 1 Decembrie 1918  

                                 ,, Picaturi de dragoste de ziua ta, tara mea”.

       Momentul s-a derulat la sala cinematografului Dacia  în prezenţa elevilor, parintilor, a cadrelor didactice şi a conducerii scolii.

        Festivitatea premergătoare zilei de 1 Decembrie, a debutat mai întâi prin intonarea imnului de stat de către toate persoanele prezente la eveniment.
       Elevii s-au bucurat de prezenta domnului Dacian Rancu, reprezentant al Muzeului Banatului Montan care a vorbit despre importanta si istoricul zilei  punctând toate momentele marcante din acea perioadă.
************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
        După scurta lecţie de istorie,corul scolii a incantat audienta cu cantece cum ar fi ,,Clopotul reitregirii” si ,, Nu uita ca esti roman”. Un grup de elevi talentaţi ai scolii au pregătit un moment artistic, prin susţinerea a doua scenete. Cantecele de dragoste de tara s-au impletit cu poezii in dulcele grai popular


Ca mesaj al organizatorilor evenimentului pentru Ziua de 1 Decembrie:                     “Fiţi mândri că sunteţi români! Arătaţi că sunteţi buni români, iubiţi-vă ţara şi poporul!”

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu